Bekijk onderstaande watersport reizen als voorbeeld en laat je inspireren. Je kunt deze reizen boeken zoals ze beschreven zijn of
helemaal laten aanpassen aan jouw reiswensen.

Wingfoil Spi Travel

WATERSPORT REIZEN

WATERFUN MADEIRA | 8 DAGEN

Het thema van deze reis is WATER. Madeira staat bekend om haar prachtige natuur en dit geld natuurlijk niet alleen voor de planten en boomsoorten. Ook het water paradijs is prachtig in Madeira. Zo heb je het Garajau Nature Reserve, een nationaal beschermd park. Tijdens deze reis zal je verschillende wateractiviteiten gaan doen en zal je veel leren over het waterlandschap rondom het eiland.

Prijs vanaf: €1000,- p.p.

WATERAVONTUUR MADEIRA | 11 DAGEN

Combineer wateractiviteiten met een flinke dosis adrenaline! Tijdens deze reis zal je veel wateractiviteiten doen met een gezonde dosis adrenaline. Abseilen van watervallen, paragliden van een zee klif en dit in combinatie met prachtige uitzichten, watertempratuur van rond de 20 graden en vooral heel veel plezier!

Prijs vanaf: €1400,- p.p.

NATUURLIJKE WATERREIS MADEIRA | 11 DAGEN

Combineer wateractiviteiten met Rust en reinheid! Tijdens deze reis zal je veel wateractiviteiten doen met en wissel je dit af met natuurwandelingen. Combineer het oceaan water met vers water dat langs de levada’s stroomt. Leer over de geschiedenis van Madeira en over het Garajau Parcial Nature Reserve tijdens 1 van de excursies of natuurwandelingen.

Prijs vanaf: €1300,- p.p.

Heb je een mooie reis ertussen zien staan die aan je wensen voldoet of wil je toch liever een reis zelf samen stellen? Klik dan op deze knop om direct bij het contact formulier terecht te komen.