Bekijk onderstaande wandel reizen als voorbeeld en laat je inspireren. Je kunt deze reizen boeken zoals ze beschreven zijn of
helemaal laten aanpassen aan jouw reiswensen.

Levada Madeira Spi Travel

WANDEL REIZEN

HIKING MADEIRA | 8 DAGEN

Wandelen door de ongerepte natuur op het bloemeneiland. Tijdens deze reis ga je naar verschillende hoeken van Madeira en zal je wandelingen doen langs Levada’s, de water irrigatie systemen die zijn aangelegd op Madeira om het verse drinkwater van de hoger gelegen gebieden naar de lager gelegen gebieden te laten lopen. In totaal heeft Madeira meer dan 3000km aan levada’s en vele van deze hebben wandelpaden om de natuur op een andere manier te kunnen ontdekken. Tijdens deze reis zal je langs adembenemende uitzichtpunten komen.

Prijs vanaf: €800,- p.p.

NATURE TRIP MADEIRA | 11 DAGEN

Wandelen door de mooie natuurlandschappen die Madeira te bieden heeft. Dat is het thema van deze reis. In 11 dagen tijd zal je iedere uithoek van het eiland ontdekken doormiddel van een wandeling langs een levada. Een levada is een irrigatiekanaal dat is aangelegd om vers drinkwater van de hoger gelegen gebieden naar de droge lager gelegen gebieden te transporteren. Tijdens deze trip zal je vele wandelingen doen en kom je op plekken die je normaal nooit zal zien!

Prijs vanaf: €1000,- p.p.

Heb je een mooie reis ertussen zien staan die aan je wensen voldoet of wil je toch liever een reis zelf samen stellen? Klik dan op deze knop om direct bij het contact formulier terecht te komen.