Spi Travel is ontstaan in 2020 uit een passie voor het boeken en het maken van reizen. Wij zijn Ferry en Dion van Henne de Bruin. Samen hebben wij Spi Travel opgezet om de persoonlijke touch weer terug te geven aan de reiswereld. Dion zit al ruim 13 jaar in de toerisme wereld en vliegt ook nog als purser bij een vliegmaatschappij, Ferry komt van een hele andere kant, namelijk de beveiliging. Ferry: maar de afgelopen 10 jaar samen met Dion heeft mij meer dan genoeg van de reiswereld laten zien, haha. Het leven met iemand die vliegend personeel is, dan vlieg je van hot naar her!

Eind 2021 vonden wij dat we meer konden betekenen voor de reisbranche en hebben wij besloten om bestemming experts te worden. En daar begon onze zoektocht, door Europa, naar dat stukje land waar wij ons thuis voelden! En ja hoor, de eerste bestemming die wij hiervoor uitkozen, was DE bestemming! Wij waren thuis gekomen op: Madeira!

De afgelopen tijd zijn wij hard aan het werk geweest om de cultuur, flora, fauna en culinaire hoogstandjes voor jullie te ontdekken en om lokale contacten te genereren. Zodat we alle reizen kunnen organiseren met onze eigen netwerk aan kleinschalige lokale familiebedrijven. Door deze samenwerkingen kunnen wij alle reizen kleinschalige en met een eerlijke prijs organiseren. 

Onze eigen toekomstplannen zijn volledig op Madeira gericht en er staan hele toffe dingen op de planning, wij zijn namelijk bezig met het kijken naar appartementen in Madeira, zodat wij zelf ook op Madeira kunnen wonen!

Até breve na Madeira! (tot snel in Madeira!)

Porto Moniz Madeira Spi Travel