Over ons

Wandelaar op de bergpad van Madeira | Spi Travel
🌟 100% Maatwerk: Jouw Droomreis!
🗣️ Altijd Nederlandssprekende Reisleiding!
🛡️ Veilig Boeken: GGTO!
🏞️ Boek Vroeg, Bespaar Meer!
Fanal Spi Travel
Natuur Madeira

Het verhaal achter Spi Travel Bom Dia Madeira

Spi Travel Bom Dia Madeira ontstond in 2020 vanuit een diepgewortelde passie voor reizen en het verlangen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Na een eigen betoverende reis naar Madeira, raakten we zo verliefd op het eiland dat we besloten ons te focussen op dit stukje paradijs. We zijn trots dat we de schoonheid van Madeira en de warme gastvrijheid van zijn lokale bevolking aan het Nederlandse publiek kunnen presenteren. Sinds onze oprichting hebben we talloze keren het eiland bezocht en in het begin van 2023 hebben we zelfs de beslissing genomen om ons permanent op Madeira te vestigen.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira is duurzaam reizen de kern van onze filosofie. We zetten ons in voor het behoud van Madeira’s unieke charme en werken daarom samen met lokale ondernemers. Dit partnerschap helpt niet alleen de lokale economie te versterken, maar zorgt er ook voor dat Madeira behouden blijft voor toekomstige generaties. Onze inzet voor kleinschalige reizen en vakanties zorgt ervoor dat elke reiservaring intiem en persoonlijk blijft, terwijl we de impact op de natuurlijke en culturele schatten van het eiland minimaliseren.

Ontdek met ons de ongerepte schoonheid van Madeira en draag tegelijkertijd bij aan een duurzame toekomst. Kies voor Spi Travel Bom Dia Madeira voor uw volgende vakantie – waar duurzaam reizen en onvergetelijke ervaringen hand in hand gaan.

De naam Spi Travel Bom Dia Madeira

De naam Spi Travel Bom Dia Madeira is geïnspireerd door een zeer speciaal lid van ons team, onze trouwe hond Spidey. Spidey is al bijna 12 jaar een deel van ons gezin en is verzot op de zon. Onze verhuizing naar Madeira was deels om hem nog een aantal prachtige jaren te bieden, waarbij hij altijd aan onze zijde kan zijn.

Spidey heeft zijn hart verloren aan Madeira en vergezelt ons op tal van avonturen over het eiland. Hij geniet ervan om dagenlang in de zon te luieren naast de zee en de weelderige natuur te verkennen. Madeira, met zijn kleinschalige vakanties en duurzame reisopties, biedt de perfecte omgeving voor Spidey om te genieten van zijn oude dag.

Bij sommige van onze groepsreizen speelt Spidey een bijzondere rol. We trainen hem om als reisleider op te treden, waarbij wij, zijn baasjes, natuurlijk altijd in de buurt zijn om hem te begeleiden. Spidey’s aanwezigheid tijdens onze excursies zorgt voor een unieke en onvergetelijke dimensie aan onze reiservaringen.

Met Spidey als onderdeel van het Spi Travel Bom Dia Madeira-team streven we ernaar om onze gasten niet alleen de pracht van Madeira te laten zien, maar ook een gevoel van vreugde en gemeenschap te delen. We hopen dat u met ons en Spidey mee op avontuur gaat om samen de schoonheid van dit betoverende eiland te ontdekken.

Santana huis op Madeira | Spi Travel botanische tuin Madeira

Duurzaam Toerisme met Spi Travel Bom Dia Madeira

Spi Travel Bom Dia Madeira is een kleinschalige reisorganisatie die zich volledig toelegt op duurzaam toerisme. Wij zijn er trots op dat we samenwerken met lokale hotels en partners, wat ons in staat stelt om de lokale ondernemers op Madeira direct te ondersteunen.

Ondanks dat Madeira een populaire vakantiebestemming is, heeft het eiland zwaar geleden onder de pandemie. Door exclusief samen te werken met lokale ondernemers, bieden wij eerlijke prijzen die zowel voordelig zijn voor de reiziger als voor de lokale gemeenschap. Dit helpt om een duurzame economie te bevorderen en draagt bij aan het herstel van het eiland.

Onze betrokkenheid bij de gemeenschap gaat verder dan alleen economische steun. We engageren ons actief in sociale activiteiten, zoals het uitlaten van honden van het lokale dierenasiel, deelnemen aan CleanUp-wandelingen langs de schilderachtige levada’s, en het ondersteunen van kleine lokale ondernemers door een wekelijkse community lunch bij hen te organiseren. Deze initiatieven zijn een integraal onderdeel van onze missie om bij te dragen aan het behoud van Madeira als paradijselijke bestemming.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira willen we u niet alleen de prachtige natuur van Madeira tonen, maar ook u onderdompelen in de rijke lokale cultuur en gemeenschap. Samen met onze gasten streven we naar een verantwoorde manier van reizen, waarbij we respect tonen voor het eiland en zijn bewoners, en actief bijdragen aan een duurzame toekomst.

levada Madeira

De toekomst van reizen met Spi Travel Bom Dia Madeira

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira werken we continu achter de schermen om onze lokale partnerschappen uit te breiden. Dit stelt ons in staat om nog meer duurzame reisopties te bieden aan onze reizigers uit Nederland. Ons doel is om niet alleen prachtige reizen te organiseren, maar ook om positief bij te dragen aan het milieu en de economie van Madeira.

We geloven sterk in het principe van teruggeven aan de gemeenschap. Daarom doneren we jaarlijks een deel van onze omzet aan lokale stichtingen. Deze bijdragen ondersteunen waardevolle initiatieven zoals het lokale dierenasiel en de bouw van nieuwe medische faciliteiten, zoals een ziekenhuis, die essentieel zijn voor de lokale bevolking.

Onze inzet voor duurzaamheid, gemeenschapsbetrokkenheid en het creëren van onvergetelijke reiservaringen zijn de kern van wat we doen. Bij Spi Travel Bom Dia Madeira streven we ernaar om elke reis niet alleen memorabel maar ook verantwoordelijk te maken, waarbij we respect tonen voor zowel de natuurlijke schoonheid als de inwoners van Madeira.

Hoe jij een steentje bijdraagd door bij ons te boeken

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira zetten we ons niet alleen in via jaarlijkse donaties aan lokale stichtingen, maar zijn we ook actief betrokken bij de gemeenschap door regelmatig deel te nemen aan lokale activiteiten. Onze teams helpen bij het uitlaten van honden uit het asiel en het schoonmaken van de beroemde levada-paden. De winst die we behalen, wordt geïnvesteerd in materialen die nodig zijn om deze initiatieven te ondersteunen.

Deze inspanningen dragen bij aan het behoud van de rijke flora en fauna van Madeira en zorgen ervoor dat het eiland schoon en aantrekkelijk blijft voor bezoekers. We streven ernaar om Madeira niet alleen een geweldige bestemming voor reizigers te maken, maar ook een betere plaats voor alle inwoners.

Als u meer wilt weten over de goede doelen die wij steunen of als u tijdens uw reis naar Madeira zelf een bijdrage wilt leveren, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Er zijn wekelijks mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten zoals het uitlaten van honden, het opruimen van stranden, of het schoonmaken van levada’s.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira geloven we in het samen creëren van een positieve impact op onze bestemming en bieden we reizigers de kans om actief deel te nemen aan onze duurzame initiatieven.

Contact

Maak kennis met ons team

Onze specialisten helpen je graag verder.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 t/m 20:00 voor vragen en/of boekingen.
Via de email zijn wij uiteraard altijd bereikbaar
Ons noodnummer is 24/7 bereikbaar tijdens uw reis naar Madeira

Dion

Hallo, ik ben Dion van Henne de Bruin, de oprichter van Spi Travel Bom Dia Madeira. Met meer dan 14.5 jaar ervaring in het toerisme, creëer ik graag een op maat gemaakte reis naar Madeira voor jou. Als inwoner van Madeira ben ik jouw vaste aanspreekpunt en sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle tips. Ik kijk ernaar uit om samen jouw droomreis werkelijkheid te maken! Neem gerust contact met me op.

Ferry

Hey, hallo! Mijn naam is Ferry van Henne de Bruin. Backoffice manager bij Spi Travel bom dia Madeira. Samen met Dion creëren wij de op maat gemaakte reizen voor jullie. Ik ben ook woonachtig op Madeira en houd ervan om deze prachtbestemming te blijven verkennen door levada wandelingen en avontuurlijke excursies.

Spidey

Hallo daar, ik ben Spidey, de trotse mascotte van Spi Travel. Op onze social media kanalen deel ik speciale tips over Madeira, bekend als de “Tip van Spi”! Samen met mijn baasjes ga ik graag op avontuur uit in de natuur van Madeira! Volg mij en ontdek waarom Madeira zo’n speciale plek is. Tot snel!

Enthousiast geworden over Madeira? Of heeft u nog vragen?

Bekijk onze inspiratiereizen of vul het contactformulier in door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Spi Travel
Lakerpolderplein 26
2807MA, Gouda
KVK: 78298695
BTW: NL003318547B32