Over ons

Wandelaar op de bergpad van Madeira | Spi Travel
🌟 100% Maatwerk: Jouw Droomreis!
🗣️ Altijd Nederlandssprekende Reisleiding!
🛡️ Veilig Boeken: GGTO!
🏞️ Boek Vroeg, Bespaar Meer!
Fanal Spi Travel
Natuur Madeira

Het verhaal achter Spi Travel Bom Dia Madeira

Spi Travel is in 2020 ontstaan uit een diepgewortelde passie voor reizen en het creëren van onvergetelijke ervaringen. Na onze eigen betoverende reis naar Madeira werden we verliefd op het eiland en besloten we ons volledig te richten op dit stukje paradijs. Met trots introduceerden we Spi Travel Bom Dia Madeira, waarmee we de schoonheid van Madeira en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking naar het Nederlandse publiek willen overbrengen. Sindsdien hebben we talloze bezoeken aan Madeira gebracht en in het begin van 2023 hebben we de stap gezet om ons permanent op dit prachtige eiland te vestigen.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira staan we voor duurzaam reizen. We geloven in het behoud van de unieke charme van Madeira en werken daarom uitsluitend samen met lokale ondernemers. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat deze bestemming behouden blijft zoals het is, zodat toekomstige reizigers kunnen blijven genieten van de ongerepte schoonheid die Madeira te bieden heeft.

De naam Spi Travel Bom Dia Madeira

Bij het kiezen van de naam Spi Travel Bom Dia Madeira hebben we ons laten inspireren door onze trouwe metgezel, onze hond Spidey. Spidey is al bijna 11 jaar bij ons en hij is dol op de zon. We besloten te verhuizen naar Madeira, zodat we hem nog een aantal mooie jaren konden bieden, waarbij hij altijd aan onze zijde kan zijn.

Inmiddels voelt Spidey zich helemaal thuis op Madeira en gaat hij overal met ons mee naartoe. Hij geniet ervan om hele dagen in de zon naast de zee te liggen en de prachtige natuur van Madeira te ontdekken.

Tijdens sommige van de groepsreizen die Spi Travel Bom Dia Madeira organiseert, zal Spidey met ons meegaan op excursies. We zijn hem aan het trainen om de rol van reisleider op zich te nemen (uiteraard zullen wij als zijn baasjes altijd bij hem zijn om hem te ondersteunen).

Met Spidey als onderdeel van ons team willen we een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden. Hij brengt vreugde en enthousiasme met zich mee, en zijn aanwezigheid voegt een speciaal tintje toe aan onze avonturen op Madeira. We kijken ernaar uit om samen met Spidey en onze gasten de schoonheid van dit eiland te verkennen en te delen.

Santana huis op Madeira | Spi Travel

Hoe Spi Travel Bom Dia Madeira de lokale ondernemer ondersteund

Spi Travel Bom Dia Madeira is een kleinschalige reisorganisatie die zich richt op duurzaam toerisme. Wij zijn trots op onze samenwerking met lokale hotels en partners, waardoor we de lokale ondernemers op Madeira ondersteunen.

Madeira is een populaire toeristische bestemming, maar het eiland heeft zwaar geleden tijdens de pandemie. Door uitsluitend met lokale ondernemers samen te werken, kunnen wij eerlijke prijzen hanteren voor onze reizen, waar zowel de reiziger als de ondernemer van profiteert.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira zetten we ons ook actief in voor de lokale gemeenschap. We gaan wekelijks de honden uitlaten van het dierenasiel, nemen deel aan CleanUp-wandelingen langs de prachtige levada’s en genieten van een wekelijkse community lunch bij kleine lokale ondernemers. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan het behoud van dit paradijselijke stukje wereld.

Met onze reizen willen we niet alleen de schoonheid van Madeira laten zien, maar ook de lokale cultuur en gemeenschap omarmen. Samen met onze gasten streven we naar een duurzame en verantwoorde manier van reizen, waarbij we het eiland en zijn bevolking respecteren en ondersteunen.

wandelreis Madeira

De toekomst van reizen met Spi Travel Bom Dia Madeira

Achter de schermen werken wij hard aan het uitbreiden van onze lokale partnerschappen, zodat wij nog meer duurzame opties kunnen bieden aan reizigers uit Nederland.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira geloven we in het teruggeven aan de gemeenschap. Daarom doneren wij jaarlijks een deel van onze omzet aan lokale stichtingen op Madeira. Zo dragen we ons steentje bij aan initiatieven zoals het lokale dierenasiel of de bouw van een nieuw ziekenhuis.

Wij blijven ons inzetten voor duurzaamheid, betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en het creëren van onvergetelijke reiservaringen op Madeira.

Hoe jij een steentje bijdraagd door bij ons te boeken

Naast onze jaarlijkse donaties aan lokale stichtingen, blijven we bij Spi Travel Bom Dia Madeira actief betrokken bij de gemeenschap. We nemen regelmatig deel aan activiteiten zoals het uitlaten van honden in het asiel en het schoonmaken van de levada-paden. Met de winst die we behalen, kunnen we de benodigde materialen aanschaffen om deze initiatieven te ondersteunen.

Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan het schoon en aantrekkelijk houden van Madeira voor reizigers, maar ook aan het behoud van de rijke flora en fauna op dit paradijselijke eiland.

Als je meer informatie wilt over de goede doelen die wij steunen of zelf graag een steentje wilt bijdragen tijdens je reis naar Madeira, neem dan contact met ons op via onderstaande link. Er zijn wekelijks mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten zoals het uitlaten van honden, het opruimen van stranden of het schoonmaken van levada’s.

Bij Spi Travel Bom Dia Madeira geloven we in het samen creëren van een positieve impact op de bestemming en bieden we reizigers de mogelijkheid om actief deel te nemen aan duurzame initiatieven.

Contact

Maak kennis met ons team

Onze specialisten helpen je graag verder.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 t/m 20:00 voor vragen en/of boekingen.
Via de email zijn wij uiteraard altijd bereikbaar
Ons noodnummer is 24/7 bereikbaar tijdens uw reis naar Madeira

Dion

Hallo, ik ben Dion van Henne de Bruin, de oprichter van Spi Travel Bom Dia Madeira. Met meer dan 13.5 jaar ervaring in het toerisme, creëer ik graag een op maat gemaakte reis naar Madeira voor jou. Als inwoner van Madeira ben ik jouw vaste aanspreekpunt en sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle tips. Ik kijk ernaar uit om samen jouw droomreis werkelijkheid te maken! Neem gerust contact met me op.

Ferry

Hey, hallo! Mijn naam is Ferry van Henne de Bruin. Backoffice manager bij Spi Travel bom dia Madeira. Samen met Dion creëren wij de op maat gemaakte reizen voor jullie. Ik ben ook woonachtig op Madeira en houd ervan om deze prachtbestemming te blijven verkennen door levada wandelingen en avontuurlijke excursies.

Spidey

Hallo daar, ik ben Spidey, de trotse mascotte van Spi Travel. Op onze social media kanalen deel ik speciale tips over Madeira, bekend als de “Tip van Spi”! Samen met mijn baasjes ga ik graag op avontuur uit in de natuur van Madeira! Volg mij en ontdek waarom Madeira zo’n speciale plek is. Tot snel!

Enthousiast geworden over Madeira? Of heeft u nog vragen?

Bekijk onze inspiratiereizen of vul het contactformulier in door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Spi Travel
Lakerpolderplein 26
2807MA, Gouda
KVK: 78298695
BTW: NL003318547B32