Bij Spi Travel boek je individuele reizen op maat, dit betekend dat wij voorbeeldreizen in verschillende categorieën hebben gemaakt, zodat er voor iedere type reiziger wel iets te vinden is.
Onderstaand vind je de verschillende populaire categorieën reizen. Je kunt ze boeken zoals ze beschreven zijn of
helemaal laten aanpassen aan jouw reiswensen.

waterval Spi Travel

CATEGORIEËN INDIVIDUELE REIZEN

Avontuurlijke reizen

Bekijk onze avontuurlijke reizen naar Madeira. Ga abseilen van watervallen, spring van 10 meter hoge zee kliffen en mountainbiken op een 40km lang bergpad. Of kies je toch voor de ultieme adrenaline kick en ga je paragliden en abseilen van 100 meter hoge watervallen?

Bekijk reizen

Culturele reizen

Bekijk onze culturele reizen naar Madeira. Bezoek alle hoeken van Madeira en leer over de geschiedenis.  Combineer de culturele reis met natuurlijke elementen, of ga je toch de culinaire kant op en leer veel over de speciale wijnen uit Madeira?

Bekijk reizen

Wandel reizen

Laat je inspireren door onze voorbeeld hiking reizen. Combineer de drukte van Funchal met de rust en reinheid van de ongerepte natuur die Madeira te bieden heeft. Combineer de flora en fauna met hooggelegen berggebieden.

Bekijk reizen

Watersport reizen

Madeira staat niet alleen bekend om de avontuurlijke en natuur reizen. Rondom Madeira zijn ook vele water activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen of neem een surf of duik les. Met een gemiddelde zeewatertempratuur van 20 graden celcius is Madeira een ideale plek voor wateractiviteiten.

Bekijk reizen

Madeira Spi Travel

Hoe werkt een reis op maat?

Het liefst zou je natuurlijk je reis helemaal zelf willen samenstellen, maar zelfs voor ervaren reizigers is dit in Madeira best lastig, omdat er zoveel te doen is. Vaak is het makkelijker ( en goedkoper) om je reis op maat te laten maken door een bestemmingsexpert met vele lokale contacten.

Zo werkt het