Hoe werkt een reis op maat?

Madeira Spi Travel

Bij Spi Travel zijn alle reizen 100% maatwerk. Maar wat is dat nou eigenlijk en hoe gaat dat in zijn werk?
Een reis 100% op maat is eigenlijk een reis die helemaal is afgestemd op jou wensen. Daarom nemen wij ook contact met je op nadat je een reisvoorstel op maat hebt aangevraagd. 
Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe een reisvoorstel op maat gemaakt word en dan weet je precies hoe het samenstellen van jouw reis in zijn werk gaat.

Stap 1: Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is op Madeira hebben wij een aantal voorbeeld reizen voor je voorbereid. Gebruik dit dan ook voor inspiratie voor de reis op maat. 
Madeira is een bestemming waar voor iedere type reiziger wel iets te doen is, dat is dan ook de rede dat wij van Spi Travel de voorbeeldreizen in categorieën hebben onderverdeeld. 
Het is natuurlijk zo dat alle reizen 100% maatwerk zijn, dus geef vooral aan in het aanvraagformulier wat voor jou belangrijk is en wat niet.

Laat je inspireren op onze voorbeeldreizen pagina

Stap 2: Vraag een reisvoorstel op maat aan

Spi Travel maakt de belofte dat we een reis samenstellen die 100% bij jouw reisvoorkeuren past. Hierdoor willen wij je graag iets beter leren kennen. Wanneer je een reisvoorstel op maat aanvraagd bij Spi Travel, stellen we in het aanvraagformulier alvast wat vragen zoals:

– Met wie reis je?
– Wat voor soort reis wil je maken?
– Wat voor soorrt accommodatie gaat je voorkeur naar uit?
– Zijn er bepaalde bezienswaardigheden of excursies die je sowieso in de reis wilt hebben?

Laat ons vooral weten wat je belangrijk vind voor een reis naar Madeira en vraag een reisvoorstel op maat aan. 

Stap 3: Ons team neemt persoonlijk contact met je op

Na het aanvragen van een reisvoorstel op maat, neemt een Nederlands sprekend lid van ons team binnen 72 uur contact met u op. Geef vooral in het aanvraag formulier aan wat voor jou de prettigste methode is dat wij contact met je opnemen. Dit kan telefonisch, via de mail, via Whatsapp of via tijdens een videocall. Tijdens het persoonlijke contact zullen we verder ingaan op jouw wensen voor de reis naar Madeira en wat er minimaal in het reisvoorstel op maat moet zitten.

Hierna gaat ons team hard aan de slag om een reisvoorstel op maat voor jou te maken! 

Stap 4: Ontvang een vrijblijvend reisvoorstel op maat

Het reisvoorstel op maat dat je Spi Travel ontvangt is altijd vrijblijvend. Je bent niets verplicht. Doordat wij persoonlijk contact hebben gehad, zal in het reisvoorstel op maat al uw wensen verwerkt zijn en hebben wij op basis van ons gesprek persoonlijke tips verwerkt. 

Na ontvangst van het reisvoorstel op maat kun je onbeperkt contact met ons opnemen met vragen, opmerkingen of aanpassingen. Wij van Spi Travel vinden het belangrijk dat iedere reis perfect is, daarom denken wij met je mee, komen met alternatieven en samen werken we het reisvoorstel uit tot een perfect reisprogramma!

Pas als de reis 100% naar jou wensen is, sturen we een definitieve offerte op.

Stap 5: Boeken en betalen

Als het reisvoorstel op maat 100% naar wens is laat je aan ons weten dat je de reis definitief wilt boeken.

1. Aanbetaling van 20%
Wanneer je de boeking hebt bevestigd, zal je een betalingsverzoek ontvangen van 25% van het volledige reisbedrag.
Het betalingsverzoek komt via een derdengeldenrekening omdat wij samenwerken met een garantieregeling. Meer informatie hierover vind je op onze pagina garantieregeling.

2. Je ontvant een betalingsbevestiging en wij gaan aan de slag
Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, ontvang je een betalingsbevestiging van ons en gaat ons team direct aan de slag met het voorbereiden van de reis.

3. 2 maanden voor vertrek resterend bedrag betalen
2 maanden voor aanvang van de reis ontvang je van ons een betaalverzoek voor het resterende bedrag van 80%. Hier sturen wij je nog een herinnering email voor natuurlijk. 
Na ontvangst van het resterende bedrag, ontvang je van ons een reisprogramma met daarin de het dag tot dag programma helemaal verwerkt en persoonlijke tips. 

MOET JE DE REIS ONVERWACHT ANNULEREN?
Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je onverwacht je reis of een deel hiervan moet annuleren. Bij Spi Travel hanteren wij vergelijkbare reisvoorwaarden als andere Nederlandse reisorganisaties. Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op als je onverwacht je reis moet annuleren.
Kijk voor meer informatie op algemene voorwaarden.

Stap 6: Welkom op Madeira

Dan is de tijd eindelijk daar en gaat de maatreis naar Madeira eindelijk beginnen! De persoonlijke touch van Spi Travel houd hier niet op natuurlijk! 
Het team staat 24/7 voor u klaar en is altijd in het Nederlands te bereiken. Voor tips en tricks zijn wij natuurlijk ook altijd te bereiken via Whatsapp!

Heel veel plezier!

Stap 7: Na afloop van je reis

Na afloop van je reis horen wij uiteraard graag wat je van de reis vond en van de bestemming! 
Wij zullen dan ook nog 1 keer persoonlijk contact met je opnemen om te horen wat je ervaringen van de bestemming waren.

Enthousiast geworden over een reis naar Madeira?

Bekijk voorbeeldreizen

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Laat je inspireren door onze voorbeeld reizen!

Madeira Spi Travel

Reisvoorstel aanvragen

Via onderstaande knop vraag je vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.