Hoe werkt het

Funchal, Madeira | Spi Travel
🌟 100% Maatwerk: Jouw Droomreis!
🗣️ Altijd Nederlandssprekende Reisleiding!
🛡️ Veilig Boeken: GGTO!
🏞️ Boek Vroeg, Bespaar Meer!
Ponta de São Lourenço, Madeira | Spi Travel

Stap 1. Laat je inspireren door onze inspiratiereizen

Om een uniek beeld te krijgen van de mogelijkheden op Madeira, hebben wij een selectie van inspiratiereizen voor je samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op maat worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Madeira is een bestemming die voor iedere type reiziger iets te bieden heeft. Daarom hebben wij bij Spi Travel de inspiratiereizen onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo vind je altijd een reis die bij jou past.

Laat je inspireren door onze inspiratiereizen pagina en ontdek de prachtige mogelijkheden die Madeira te bieden heeft.

Reisvoorstel aanvragen
levada madeira Spi Travel

Stap 2. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan

Bij Spi Travel begrijpen we dat elke reiziger unieke voorkeuren en wensen heeft. Daarom streven we ernaar om een reisvoorstel op maat samen te stellen dat volledig aansluit bij jouw specifieke reisvoorkeuren. Om dit te kunnen realiseren, willen we graag meer over je te weten komen.

Bij het aanvragen van een reisvoorstel op maat bij Spi Travel stellen we enkele vragen in het aanvraagformulier, zodat we jouw reisplannen beter kunnen begrijpen. Hierbij kun je denken aan:

 • Met wie maak je deze reis?
 • Zijn er voorbeeldreizen die je aanspreken?
 • Hoe lang wil je verblijven op Madeira?
 • Wanneer ben je van plan om te reizen?
 • Welke activiteiten wil je graag ondernemen?
 • Heb je hulp nodig bij het boeken van vliegtickets?
 • Welk type accommodatie en verzorging heeft jouw voorkeur?

Door deze vragen te beantwoorden, kunnen we een reisvoorstel op maat creëren dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jouw tevredenheid en het creëren van een onvergetelijke reiservaring staan bij ons voorop.

Reisvoorstel aanvragen
Wandelvakantie madeira | Spi Travel

Stap 3. Ons team neemt persoonlijk contact met je op

Na het aanvragen van een reisvoorstel op maat, neemt een lid van ons Nederlandstalige team binnen 72 uur contact met je op. We sturen je dan een eerste vrijblijvend reisvoorstel, speciaal samengesteld op basis van jouw wensen en voorkeuren. Geef in het aanvraagformulier vooral aan op welke manier je het liefst contact met ons opneemt: telefonisch, via e-mail, via WhatsApp of tijdens een videocall.

Tijdens het persoonlijke contactmoment zullen we dieper ingaan op jouw specifieke wensen voor de reis naar Madeira en bespreken we het eerste reisvoorstel. We luisteren graag naar je feedback en eventuele aanpassingen die je wenst.

Ons team zet vervolgens alles op alles om het reisvoorstel volledig op maat voor jou samen te stellen. We nemen jouw feedback en suggesties mee en passen het voorstel aan totdat het precies aan jouw verwachtingen voldoet. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd centraal.

Reisvoorstel aanvragen
Jeep safari tocht op Madeira | Spi Travel

Stap 4. Ontvang een volledig vrijblijvend reisvoorstel op maat, samengesteld naar 100% van jouw wensen en voorkeuren

Zodra we de specifieke wensen en aanpassingen hebben ontvangen, zullen wij het vrijblijvende reisvoorstel aanpassen, zodat het 100% naar jouw wensen is. Je ontvangt het aangepaste voorstel zo spoedig mogelijk. Mocht je in de tussentijd nog verdere aanpassingen of opmerkingen hebben, staan wij klaar om deze te beantwoorden.

Pas wanneer de reis volledig aan jouw wensen voldoet, sturen we een definitieve offerte op. Deze offerte heeft een geldigheid van 72 uur, zodat we de prijs van vliegtickets, hotels en excursies kunnen garanderen.

Na akkoord op de offerte gaan we over tot het maken van de boekingen en verwerken we deze in ons betalingssysteem.

Reisvoorstel aanvragen
Seixal strand op Madeira | Spi Travel
Fanal Spi Travel

Stap 5 Boeken en betalen

Als het reisvoorstel op maat 100% naar wens is en je de reis definitief wilt boeken, laat het ons dan weten.

 1. Aanbetaling van 20%: Nadat je de boeking hebt bevestigd, ontvang je een betalingsverzoek voor een aanbetaling van 20% van het totale reisbedrag. Dit betalingsverzoek wordt verstuurd via een derdengeldenrekening, aangezien wij samenwerken met een garantieregeling. Meer informatie over deze regeling vind je op onze garantieregeling pagina.
  Mocht je gebruik hebben gemaakt van onze hulp bij het boeken van vliegtickets, moet het volledige bedrag van de vliegtickets betaald worden tijdens het boeken. Hier ontvang je een aparte betaallink voor.
 2. Betalingsbevestiging en voorbereiding: Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, sturen wij je een betalingsbevestiging en gaat ons team direct aan de slag met de voorbereiding van je reis.
 3. Resterend bedrag 2 maanden voor vertrek: Twee maanden voor aanvang van de reis ontvang je een betaalverzoek voor het resterende bedrag van 80%. Uiteraard sturen wij je hier nog een herinneringsemail voor. Na ontvangst van het resterende bedrag ontvang je van ons een gedetailleerd reisprogramma, inclusief een dag-tot-dag programma en persoonlijke tips.

 

ANNULERING VAN DE REIS:
Het kan altijd gebeuren dat je onverwachts je reis, of een deel ervan, moet annuleren. Bij Spi Travel hanteren wij vergelijkbare reisvoorwaarden als andere Nederlandse reisorganisaties. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op als je onverhoopt je reis moet annuleren. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

Reisvoorstel aanvragen
lakes of madeira Spi Travel

Stap 6 Welkom op Madeira

De langverwachte maatreis naar Madeira gaat eindelijk van start! Maar de persoonlijke aandacht van Spi Travel houdt hier niet op!

Ons team staat 24/7 voor je klaar en is altijd bereikbaar in het Nederlands. We willen ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je reis, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp voor tips en tricks!

Bovendien bieden we je de mogelijkheid om een kennismakingsmeeting te plannen op de dag van aankomst. Tijdens deze meeting ontvang je waardevolle tips en informatie over Madeira, zodat je goed voorbereid kunt beginnen aan je avontuur.

Voor jouw gemoedsrust hebben we zowel een Portugees als Nederlands noodnummer beschikbaar, dat 24/7 bereikbaar is. Mocht je ooit hulp of assistentie nodig hebben tijdens je verblijf, staan we klaar om je te ondersteunen.

We wensen je een fantastische tijd toe op Madeira!

Reisvoorstel aanvragen

Dit is waarom je met Spi Travel moet reizen.

Bij Spi Travel delen we je liefde voor unieke plekken zoals Madeira. Met jaren ervaring en een thuisbasis op het eiland weten we hoe uitdagend reisplanning kan zijn. Als jouw Madeira-experts beloven we:

 • Diepgaande Ervaring Met 14 jaar ervaring en wonend op Madeira, kennen we het eiland als geen ander.
 • Lokale Expertise Exclusieve samenwerkingen met lokale ondernemers voor unieke ervaringen.
 • Gespecialiseerde Reispakketten Van 100% maatwerk tot wandelreizen naar watervallen, wij bieden het aan.
 • Toegewijde Klantenservice 24/7 support van Nederlandssprekende reisadviseurs, voor, tijdens en na je reis.
 • Duurzaam Toerisme Jaarlijkse investering in lokale goede doelen voor een beter Madeira.
 • Verantwoord Reizen Onze kernwaarden? Duurzaamheid en verantwoord toerisme.
Logo
Logo

Wat zeggen andere klanten over ons?

Veel reizigers hebben het authentieke Madeira ontdekt met Spi Travel. Benieuwd naar hun verhalen? Op deze pagina delen onze klanten hun ervaringen en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Lees hier hoe we onvergetelijke reiservaringen naar Madeira creëren en laat je inspireren voor jouw volgende avontuur!

Wendy Marijnissen - Nederland

Een bijzondere prive(gezins)groepsreis

Wij hebben intens genoten van dit fantastische wandelavontuur op Madeira! Wij wilden met ons ...
gezin (2 volwassenen en 3 puberjongens) het wandelen op Madeira ervaren). Na een aantal fijne online contactmomenten, waarin goed werd geluisterd naar wat voor reis wij voor ogen hadden lag er een mooi voorstel en begon de voorpret voor dit avontuur. Een soort van 12 daagse priverondreis, waarin we op 3 locaties hebben overnacht en waarbij wandelen de hoofdactiviteit en als afsluiting een 2 daags bezoek aan Funchal. Spi Travel heeft er echt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat wij ons welkom hebben gevoeld. De persoonlijke aandacht van Dion, Ferry (en uiteraard van Spidey) die echt aan alle kleine details hebben gedacht maakten dit een extra bijzondere ervaring. Dat kaartje dat een week voor de reis in de brievenbus lag met de persoonlijk handgeschreven boodschap, de aankomst op het vliegveld waar we werden verwelkomd met een gevulde boodschappentas zodat we niet meteen boodschappen hoefden te doen, dat er na iedere wandeling een flesje water en reep in de bus klaar lag, het appje iedere morgen met goedemorgen/Bom dia we zijn er over een kwartier....teveel om op te noemen. De parate kennis van het eiland en wat er allemaal speelde op het moment dat wij er waren en de wandeling of andere activiteiten gepland stonden, zoals het weer, evenementen die van invloed waren op het programma of afgesloten wandelpaden, ze hebben overal op geanticipeerd. De flexibiliteit om de planning aan te passen waar hun dat verstandig leek en het inpassen van onze onze wensen hebben wij erg gewaardeerd. Indien mogelijk kon eigenlijk alles wat we wilden: een extra stop om een andere hobby van ons (geocachen) mee te doen, niks was te veel. De prachtige verhalen over het eiland en de historie daarvan, maar ook de persoonlijke verhalen, we hebben ervan genoten. De aanstekelijke vrolijkheid en die geweldige humor, wat hebben we gelachen samen! In die 12 dagen dat we samen hebben opgetrokken met Dion, Ferry en Spidey kregen we steeds meer het gevoel dat ze ook echt onze reispartners waren, zoals wanneer je met nieuwe vrienden op vakantie gaat. Wij hebben de reis, maar ook zeker het contact met Dion en Ferry als bijzonder waardevol ervaren. Het knuffelen met Spidey was een extra kadootje! Toen we weer terug waren in Nederland was het eerste wat ik miste de dagelijkse ochtendberichtjes: goedemorgen familie...Naast het prachtige Madeira, de overweldigende natuur en de mooie wandelingen die we hebben gemaakt zal die persoonlijke aanpak ons altijd bijblijven. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring!
lees verder
Mvr Bil - Nederland

3 maal is scheepsrecht.

Na een hectische periode besloot ik er samen met mijn zus even tussenuit te ...
moeten gaan. Even uit de dagelijkse sleur en verandering van omgeving. Omdat wij al eerder met heel veel plezier op Madeira waren geweest werd al snel besloten om hier wederom naar toe te gaan. Madeira, het bloemeneiland met zijn tropische klimaat en prachtige natuur. Onze lieve dierbare vrienden van Spi Travel benaderd, en binnen no time was er een reisaanbod. Heerlijk 8 daagjes "verstand op nul" en alleen maar genieten van al het mooie, leuke en lekkere dat Madeira te bieden heeft. En wie kan je dan beter als begeleiders hebben als Ferry en Dion en uiteraard onze Spidey van Spi Travel! Zij hebben ons nu voor de derde keer weten te verrassen met nieuwe prachtige plekjes. Omdat wij eerder in september en november zijn geweest ziet het eiland er waarschijnlijk nu qua natuur heel anders uit. Zo eind april, mei begint de lente en is het eiland één bloemenzee. Wij hebben wederom genoten van alles dat Madeira te bieden heeft en weer een heerlijke tijd doorgebracht met onze lieve mannen van Spi Travel en natuurlijk niet te vergeten onze Spidey. Lieverds ,bedankt en tot de volgende keer!
lees verder
Danique - Nederland

Een fantastische ervaring

Lieve Dion & Ferry, Wat was mijn reis naar het mooie Madeira toch geweldig! Vanaf ...
moment 1 dat ik om een reisvoorstel vroeg is alles duidelijk gecommuniceerd en geregeld. Van top tot teen is er rekening gehouden met mijn wensen en zelfs toen er last-minute een verandering aangebracht moest worden, werd er snel meegekeken naar een oplossing! Bedankt voor de mooie ervaring en alle verhalen die jullie verteld hebben over het mooie eiland! Heel heel heel graag tot snel!
lees verder
Mir - Nederland

Madeira losse excursies eind maart 2024

Eind maart 2024 We kijken met heel veel plezier terug op onze reis naar Madeira. ...
De vlucht en hotel hebben we zelf geboekt. Jullie hebben ons ook leuke accommodatie aangeboden. Uiteindelijk kozen we zelf voor een hotel. De excursies hebben we via jullie geboekt en deze waren prima geregeld bij een agent. Deze hebben de tours op een leuke, relaxte manier begeleid. Toen een excursie niet door kon gaan boden jullie een uitstekend alternatief. Bij SPI travel kan je er 100% op vertrouwen dat zij hun uiterste best doen om je reis geweldig te maken. Zo hebben we dat ervaren. Wij vonden Madeira een ongelofelijk mooi, relaxt eiland. Door de microklimaten beleef je het eiland telkens weer anders. Na een week en best veel excursies zijn we nog lang niet uitgekeken. Wij waren in een week met niet het mooiste stabiele weer en het werd daar ‘winterweer’ genoemd. Zelfs dan is het eiland prachtig om te bezoeken. Misschien wel iets om rekening mee te houden in de maanden voor april? Alle weertypes komen voorbij. Maar nooit kouder dan 16 graden. Ook hebben we heerlijk gegeten in Funchal. Ik vond het voor herhaling vatbaar. Beste mensen van SPI travel, top geregeld en bedankt!
lees verder
E. Lukus - Nederland

Ontzettend genoten !

Een heerlijke vakantie gehad. Geen zin om zelf alles te regelen dus contact opgenomen met ...
Spi Travel. Na onze wensen door gegeven te hebben zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Vlucht inclusief ruimbagage, stoelkeuze en transfer naar het appartement. Een aantal excursies en zelfs mijn speciale verzoek om een plaatselijk asiel te bezoeken hebben ze kunnen regelen! Het enige wat wij nog hoefden te doen is koffers pakken en op het vliegtuig stappen en het was nog betaalbaar ook! Bovendien is Madeira een prachtig eiland met zijn mooie natuur en adembenemende uitzichten, zeer vriendelijke mensen en betaalbare terrasjes en restaurants. Kortom geweldig genoten en we komen zeker terug!
lees verder
Elly - Nederland

We hebben n geweldige tijd gehad op dit prachtige eiland

We hebben n geweldige tijd gehad op dit prachtige eiland.Alles was tot in de ...
puntjes verzorgd..toen Transavia voor problemen zorgde stonden ze er gelijk om ons te helpen.Ze kwamen naar ons toe en regelde het perfect. Goed hotel ..nieuwe vlucht..brachten ons zelf..zo een service hebben we nog nooit gehad. Maar ben ook blij dat ik Madeira heb gezien..zoveel schoonheid..bloemen planten fruit..aardige mensen en betaalbaar....en... Madeira wijn en poncha drinken moet je wel gedaan hebben..heerlijk. Dank voor alles, ook de persoonlijke stadswandeling die jullie organiseerde was heel fijn. Jullie weten er zoveel van...echt interessant ..
lees verder
We hebben n geweldige tijd gehad op dit prachtige eiland

Enthousiast geworden over Madeira? Of heeft u nog vragen?

Bekijk onze inspiratiereizen of vul het contactformulier in door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Spi Travel
Lakerpolderplein 26
2807MA, Gouda
KVK: 78298695
BTW: NL003318547B32