Garantieregeling

🌟 100% Maatwerk: Jouw Droomreis!
🗣️ Altijd Nederlandssprekende Reisleiding!
🛡️ Veilig Boeken: GGTO!
🏞️ Boek Vroeg, Bespaar Meer!

Garantieregeling

Spi Travel begrijpt het belang van zekerheid en vertrouwen wanneer het aankomt op het boeken van uw droomreis. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO), onder deelnemernummer: 1777. Dit lidmaatschap biedt onze reizigers een extra laag bescherming en zekerheid.

Het GGTO staat garant voor de reisgelden die u aan ons betaalt. Dit betekent dat, mocht Spi Travel wegens financieel onvermogen niet in staat zijn uw reis uit te voeren, u verzekerd bent van teruggave van uw reeds betaalde bedrag. Dit omvat niet alleen de kosten van uw geboekte reis, maar in voorkomende gevallen ook de noodzakelijke kosten van uw terugreis.

Deze garantieregeling is een essentieel onderdeel van onze toewijding aan klanttevredenheid en -veiligheid. Het biedt een solide vangnet, zodat u met een gerust hart uw vakantie bij ons kunt boeken, wetende dat uw investering beschermd is tegen onvoorziene financiële situaties van onze kant.

Bovendien draagt deze regeling bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de diensten die Spi Travel aanbiedt. Het is een bewijs van onze financiële stabiliteit en onze inzet voor verantwoord toeristisch ondernemen. Het GGTO garandeert dat de bij hen aangesloten touroperators voldoen aan strenge financiële criteria, waardoor uw reisgelden altijd veilig zijn.

Wij adviseren al onze klanten om zich goed te informeren over de voorwaarden en dekking van deze garantieregeling. Voor meer informatie over het GGTO en de specifieke voordelen die het biedt, kunt u terecht op hun website of contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het plannen van een onvergetelijke en zorgeloze reis.

Enthousiast geworden over Madeira? Of heeft u nog vragen?

Bekijk onze inspiratiereizen of vul het contactformulier in door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Spi Travel
Lakerpolderplein 26
2807MA, Gouda
KVK: 78298695
BTW: NL003318547B32