Trots kunnen wij aangeven dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Disneyland Paris, de #1 bestemming in Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening en één van de grootste hotel complexen in Frankrijk. Het resort bestaat uit twee themaparken (het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park), zes gethematiseerde hotels en een groot aanbod aan restaurants. Ten slotte behoren Disney Village, een entertainment en shopping complex, en Golf Disneyland, een golfbaan met 27 holes ook tot het resort.

 

Disneyland Paris heeft een ruim aanbod aan attracties voor jong en oud. Tevens bevinden zich in de Parijs gelegen parken de snelste Space Mountain en Big Thunder Mountain van de wereld. Als u op de knop hiernaast drukt komt u op de homepagina van Disney en kunt u alle aanbiedingen zien die Disney nu aanbiedt.

 

 

Disneyland Paris heeft 6 gethematiseerde hotels en 2 natuurresorts. Bij het boeken van een accommodatie in 1 van deze resorts zitten de toegangstickets voor het park er automatisch bij. Als u op de knop hiernaast drukt komt u op de hotelpagina van Disney en wordt er verdere uitleg gedaan over de verschillende thema’s in de resorts.

 

 

Disneyland Paris verkoopt verschillende soort toegangskaartjes, zo kunt u een dag kaart voor 1 park kopen of een park hopper. Als u op de knop hiernaast drukt komt u op de pagina van Disney voor het aankopen van dagkaartjes