Op deze pagina vindt u alle vermakelijke bezigheden in de buurt van huis. Of het nu gaat om een dagje naar een pretpark of een heerlijk dagje ontspannen in de sauna. Eventjes weg uit huis is een vakantie op zich, hoe kort het ook mag duren.

 

GetYourGuide is de dagtrip aanbieder om te kiezen, met vele mogelijkheden voor iedere bestemming is er een excursie voor ieder individu.

 

 

Actievandedag.nl is de dealsite die voor u elke dag goede deals online zet. Samen met reisaanbieders, pretparken, hotels, wellness-aanbieders, restaurants en nog veel meer partners zorgt ActievandeDag.nl er voor dat de allerscherpste aanbiedingen online staan!

 

 

Op Dagtickets koop je eenvoudig, snel en veilig direct tickets voor meer dan 65 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa. Of je nu naar een pretpark wilt, wilt skiën in een skihal, paintballen op het strand of een rondvaart wilt maken door Amsterdam: tickets koop je bij Dagtickets.

 

SpaOnline.com is in 4 jaar tijd uitgegroeid naar de grootste online boekings website voor sauna’s in Nederland en België. 95% van de sauna’s zijn aangesloten bij SpaOnline.com.

 

In Luchtvaartmuseum Aviodrome ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen binnen en in de buitenlucht. Stap aan boord van een Boeing 747 of voel je een echte piloot in de flight simulator.

 

Safaripark Beekse Bergen brengt Afrika gevaarlijk dichtbij. Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met uw eigen auto. Strijkt er een vleugel langs uw wang? Verroer u niet, maar geniet van de roofvogelshow. Laat u verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap u aan de nijlpaarden en krokodillen.

 

De Efteling is al bijna 65 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrast de organisatie haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs)recreatie. De Efteling is al jarenlang het best bezochte attractiepark van Nederland en behoort met 4,68 miljoen bezoekers tot de top van Europese attractieparken.

 

Escape Tours is dé nieuwe activiteit voor een gezellig dagje uit in één van de Nederlandse steden. Tijdens deze leuke interactieve game gaan de deelnemers op zoek naar ‘de geheime uitgang’ van hun favoriete stad. Met meer dan 20 steden in Nederland, is er door heel Nederland een Escape Tour beschikbaar!

 

Bij Thermae 2000 is een wellnessdag héél fijn, maar goed om te weten is dat er in de bijzondere Cauberg tevens 60 hotelkamers liggen. Vanuit het wellnesscentrum loopt de bezoeker in zijn badjas naar zijn eigen hotelkamer is ons **** hotel voor een ultiem ontspannen verblijf.

 

SnowWorld is er voor iedere wintersporter. Of je nou je eerste sporen in de sneeuw wilt leren maken of wanneer je al een doorgewinterde liefhebber bent! Wij bieden 365 dagen per jaar onvergetelijk avontuur met vijf indoor wintersport resorts in Nederland en één, net over de grens, in Duitsland. Adventure awaits!