Bekijk onderstaande culturele reizen als voorbeeld en laat je inspireren. Je kunt deze reizen boeken zoals ze beschreven zijn of
helemaal laten aanpassen aan jouw reiswensen.

Porto Moniz Spi Travel

CULTURELE REIZEN

VAKANTIE MADEIRA | 8 DAGEN

Op zoek naar de cultuur! Tijdens deze reis zal je het cultuur opsnuiven wat Madeira te bieden heeft. Je zal van alle hoeken van het eiland bezoeken en leren over de cultuur die deze plekken te bieden heeft. Ook zal je een Levada wandeling doen, waar Madeira om bekent staat. Deze reis is volledig aan te passen naar uw wensen.

Prijs vanaf: €750,- p.p.

HOOGTEPUNTEN MADEIRA | 11 DAGEN

De reis voor de cultuursnuivers onder ons. Tijdens deze 10 daagse reis naar Madeira bezoek je alle hoeken die het eiland heeft en zie je de klimaatverandering op maar een klein stukje rijden. Hierdoor kom je erachter waarom je 4 seizoenen in 1 dag kan ervaren op Madeira. Leer over de geschiedenis van Madeira en bezoek je de grotten van Sâo Vicente.

Prijs vanaf: €1050 p.p.

ULTIEME MADEIRA ERVARING | 13 DAGEN

Madeira heeft zoveel moois te bieden, waarom geen combinatie maken van alles. Met deze reis hebben we de cultuur gecombineerd met de culinaire hoogstandjes. Tijdens deze reis zul je alle hoeken van het eiland bezoeken en daarbij de culinaire hoogstandjes proeven die Madeira te bieden heeft. Door de combinatie van dorpen bezoeken, levada wandelingen en culinaire tastings, is dit de Ultieme Madeira ervaring die er te vinden is.

Prijs vanaf: €1325 p.p.

Heb je een mooie reis ertussen zien staan die aan je wensen voldoet of wil je toch liever een reis zelf samen stellen? Klik dan op deze knop om direct bij het contact formulier terecht te komen.