Trots kunnen wij zeggen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Booking.com.

 

Booking.com biedt meer dan 1 miljoen verschillende accommodaties aan op hun websites, tevens kunnen er ook vliegtickets, huurauto’s en dag attracties geboekt worden via Booking.com. 1 van de meest gebruikte sites als het gaat om losse hotelovernachtingen te boeken.

Op deze pagina kunt U kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat en direct op de daarvoor best gerichte pagina terecht komen van Booking.com

 

Booking.com is 1 van de grootste hotel boekingssite die er is. met meer dan 20 miljoen hotelkamers te boeken, is er voor ieder wat wils. In alle vormen en maten. Via deze knop komt u op de home pagina van Booking.com.

 

 

Booking.com heeft zich tevens ook gespecialiseerd in resorts. Van budget resorts tot 5 sterren welness resorts, hier is ook voor ieder wat wils te vinden en voor iedere portemonnee, is er wel wat te vinden. Via deze knop komt u op de pagina van Booking.com Resorts.

 

 

Booking.com heeft ook voor de luxere segment vakantie’s een speciale pagina waar alle villa’s op te vinden zijn. Ideaal, als het budget het doorlaat, een eigen villa met daarbij een huurauto en niks staat u meer in de weg op een heerlijke vakantie. Via deze knop komt u op de pagina van Booking.com Villa’s.

 

 

Booking.com heeft tevens ook een pagina voor B&B accomodaties. Meer zin in een authentieke vakantie en geen zin in een groot resort of groot hotel te zitten. Biedt dit de perfecte uitkomst. Geweldig ook om een rondreis langs verschillende B&B accommodaties langs te gaan in een land of regio. Via deze knop komt u op de pagina van Booking.com B&B