Festivals Madeira

Vuurwerk Madeira
🌟 100% Maatwerk: Jouw Droomreis!
🗣️ Altijd Nederlandssprekende Reisleiding!
🛡️ Veilig Boeken: GGTO!
🏞️ Boek Vroeg, Bespaar Meer!

Wat zeggen andere klanten over ons?

Veel reizigers hebben het authentieke Madeira ontdekt met Spi Travel. Benieuwd naar hun verhalen? Op deze pagina delen onze klanten hun ervaringen en vertellen ze wat ze van ons vinden.

Lees hier hoe we onvergetelijke reiservaringen naar Madeira creëren en laat je inspireren voor jouw volgende avontuur!

Wendy Marijnissen - Nederland

Een bijzondere prive(gezins)groepsreis

Wij hebben intens genoten van dit fantastische wandelavontuur op Madeira! Wij wilden met ons ...
gezin (2 volwassenen en 3 puberjongens) het wandelen op Madeira ervaren). Na een aantal fijne online contactmomenten, waarin goed werd geluisterd naar wat voor reis wij voor ogen hadden lag er een mooi voorstel en begon de voorpret voor dit avontuur. Een soort van 12 daagse priverondreis, waarin we op 3 locaties hebben overnacht en waarbij wandelen de hoofdactiviteit en als afsluiting een 2 daags bezoek aan Funchal. Spi Travel heeft er echt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat wij ons welkom hebben gevoeld. De persoonlijke aandacht van Dion, Ferry (en uiteraard van Spidey) die echt aan alle kleine details hebben gedacht maakten dit een extra bijzondere ervaring. Dat kaartje dat een week voor de reis in de brievenbus lag met de persoonlijk handgeschreven boodschap, de aankomst op het vliegveld waar we werden verwelkomd met een gevulde boodschappentas zodat we niet meteen boodschappen hoefden te doen, dat er na iedere wandeling een flesje water en reep in de bus klaar lag, het appje iedere morgen met goedemorgen/Bom dia we zijn er over een kwartier....teveel om op te noemen. De parate kennis van het eiland en wat er allemaal speelde op het moment dat wij er waren en de wandeling of andere activiteiten gepland stonden, zoals het weer, evenementen die van invloed waren op het programma of afgesloten wandelpaden, ze hebben overal op geanticipeerd. De flexibiliteit om de planning aan te passen waar hun dat verstandig leek en het inpassen van onze onze wensen hebben wij erg gewaardeerd. Indien mogelijk kon eigenlijk alles wat we wilden: een extra stop om een andere hobby van ons (geocachen) mee te doen, niks was te veel. De prachtige verhalen over het eiland en de historie daarvan, maar ook de persoonlijke verhalen, we hebben ervan genoten. De aanstekelijke vrolijkheid en die geweldige humor, wat hebben we gelachen samen! In die 12 dagen dat we samen hebben opgetrokken met Dion, Ferry en Spidey kregen we steeds meer het gevoel dat ze ook echt onze reispartners waren, zoals wanneer je met nieuwe vrienden op vakantie gaat. Wij hebben de reis, maar ook zeker het contact met Dion en Ferry als bijzonder waardevol ervaren. Het knuffelen met Spidey was een extra kadootje! Toen we weer terug waren in Nederland was het eerste wat ik miste de dagelijkse ochtendberichtjes: goedemorgen familie...Naast het prachtige Madeira, de overweldigende natuur en de mooie wandelingen die we hebben gemaakt zal die persoonlijke aanpak ons altijd bijblijven. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring!
lees verder
Mvr Bil - Nederland

3 maal is scheepsrecht.

Na een hectische periode besloot ik er samen met mijn zus even tussenuit te ...
moeten gaan. Even uit de dagelijkse sleur en verandering van omgeving. Omdat wij al eerder met heel veel plezier op Madeira waren geweest werd al snel besloten om hier wederom naar toe te gaan. Madeira, het bloemeneiland met zijn tropische klimaat en prachtige natuur. Onze lieve dierbare vrienden van Spi Travel benaderd, en binnen no time was er een reisaanbod. Heerlijk 8 daagjes "verstand op nul" en alleen maar genieten van al het mooie, leuke en lekkere dat Madeira te bieden heeft. En wie kan je dan beter als begeleiders hebben als Ferry en Dion en uiteraard onze Spidey van Spi Travel! Zij hebben ons nu voor de derde keer weten te verrassen met nieuwe prachtige plekjes. Omdat wij eerder in september en november zijn geweest ziet het eiland er waarschijnlijk nu qua natuur heel anders uit. Zo eind april, mei begint de lente en is het eiland één bloemenzee. Wij hebben wederom genoten van alles dat Madeira te bieden heeft en weer een heerlijke tijd doorgebracht met onze lieve mannen van Spi Travel en natuurlijk niet te vergeten onze Spidey. Lieverds ,bedankt en tot de volgende keer!
lees verder
Danique - Nederland

Een fantastische ervaring

Lieve Dion & Ferry, Wat was mijn reis naar het mooie Madeira toch geweldig! Vanaf ...
moment 1 dat ik om een reisvoorstel vroeg is alles duidelijk gecommuniceerd en geregeld. Van top tot teen is er rekening gehouden met mijn wensen en zelfs toen er last-minute een verandering aangebracht moest worden, werd er snel meegekeken naar een oplossing! Bedankt voor de mooie ervaring en alle verhalen die jullie verteld hebben over het mooie eiland! Heel heel heel graag tot snel!
lees verder
Mir - Nederland

Madeira losse excursies eind maart 2024

Eind maart 2024 We kijken met heel veel plezier terug op onze reis naar Madeira. ...
De vlucht en hotel hebben we zelf geboekt. Jullie hebben ons ook leuke accommodatie aangeboden. Uiteindelijk kozen we zelf voor een hotel. De excursies hebben we via jullie geboekt en deze waren prima geregeld bij een agent. Deze hebben de tours op een leuke, relaxte manier begeleid. Toen een excursie niet door kon gaan boden jullie een uitstekend alternatief. Bij SPI travel kan je er 100% op vertrouwen dat zij hun uiterste best doen om je reis geweldig te maken. Zo hebben we dat ervaren. Wij vonden Madeira een ongelofelijk mooi, relaxt eiland. Door de microklimaten beleef je het eiland telkens weer anders. Na een week en best veel excursies zijn we nog lang niet uitgekeken. Wij waren in een week met niet het mooiste stabiele weer en het werd daar ‘winterweer’ genoemd. Zelfs dan is het eiland prachtig om te bezoeken. Misschien wel iets om rekening mee te houden in de maanden voor april? Alle weertypes komen voorbij. Maar nooit kouder dan 16 graden. Ook hebben we heerlijk gegeten in Funchal. Ik vond het voor herhaling vatbaar. Beste mensen van SPI travel, top geregeld en bedankt!
lees verder
E. Lukus - Nederland

Ontzettend genoten !

Een heerlijke vakantie gehad. Geen zin om zelf alles te regelen dus contact opgenomen met ...
Spi Travel. Na onze wensen door gegeven te hebben zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Vlucht inclusief ruimbagage, stoelkeuze en transfer naar het appartement. Een aantal excursies en zelfs mijn speciale verzoek om een plaatselijk asiel te bezoeken hebben ze kunnen regelen! Het enige wat wij nog hoefden te doen is koffers pakken en op het vliegtuig stappen en het was nog betaalbaar ook! Bovendien is Madeira een prachtig eiland met zijn mooie natuur en adembenemende uitzichten, zeer vriendelijke mensen en betaalbare terrasjes en restaurants. Kortom geweldig genoten en we komen zeker terug!
lees verder
Elly - Nederland

We hebben n geweldige tijd gehad op dit prachtige eiland

We hebben n geweldige tijd gehad op dit prachtige eiland.Alles was tot in de ...
puntjes verzorgd..toen Transavia voor problemen zorgde stonden ze er gelijk om ons te helpen.Ze kwamen naar ons toe en regelde het perfect. Goed hotel ..nieuwe vlucht..brachten ons zelf..zo een service hebben we nog nooit gehad. Maar ben ook blij dat ik Madeira heb gezien..zoveel schoonheid..bloemen planten fruit..aardige mensen en betaalbaar....en... Madeira wijn en poncha drinken moet je wel gedaan hebben..heerlijk. Dank voor alles, ook de persoonlijke stadswandeling die jullie organiseerde was heel fijn. Jullie weten er zoveel van...echt interessant ..
lees verder
We hebben n geweldige tijd gehad op dit prachtige eiland

Dit is waarom je met Spi Travel moet reizen.

Bij Spi Travel delen we je liefde voor unieke plekken zoals Madeira. Met jaren ervaring en een thuisbasis op het eiland weten we hoe uitdagend reisplanning kan zijn. Als jouw Madeira-experts beloven we:

  • Diepgaande Ervaring Met 14 jaar ervaring en wonend op Madeira, kennen we het eiland als geen ander.
  • Lokale Expertise Exclusieve samenwerkingen met lokale ondernemers voor unieke ervaringen.
  • Gespecialiseerde Reispakketten Van 100% maatwerk tot wandelreizen naar watervallen, wij bieden het aan.
  • Toegewijde Klantenservice 24/7 support van Nederlandssprekende reisadviseurs, voor, tijdens en na je reis.
  • Duurzaam Toerisme Jaarlijkse investering in lokale goede doelen voor een beter Madeira.
  • Verantwoord Reizen Onze kernwaarden? Duurzaamheid en verantwoord toerisme.
Logo
Logo

Enthousiast geworden over Madeira? Of heeft u nog vragen?

Bekijk onze inspiratiereizen of vul het contactformulier in door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Spi Travel
Lakerpolderplein 26
2807MA, Gouda
KVK: 78298695
BTW: NL003318547B32