Bekijk onderstaande avontuurlijke reizen als voorbeeld en laat je inspireren. Je kunt deze reizen boeken zoals ze beschreven zijn of
helemaal laten aanpassen aan jouw reiswensen.

Canyoning Spi Travel

AVONTUURLIJKE REIZEN

AVONTUURLIJK MADEIRA | 8 DAGEN

Op zoek naar adrenaline! Tijdens deze reis ga je het avontuur opzoeken. Je gaat van watervallen afspringen, snorkelen in het nationale natuurpark van Madeira en langs de rotswanden van de Atlantische oceaan klimmen. Laat je onderdompelen in de prachtnatuur en helderblauwe wateren van Madeira, dit in combinatie met een flinke doses adrenaline. 

Prijs vanaf: €900,- p.p.

ADRENALINE REIS | 11 DAGEN

De reis voor de echte adrenalinejunkies onder ons. Tijdens deze reis zal je meerdere outdoor sporten combineren. Hierdoor worden er grotere afdalingen gedaan van hogere watervallen en zal je verschillende canyoning plekken bezoeken. Tevens zit in deze reis ook een prachtige bergwandeling van 13 km. Tijdens deze wandeling zal je van de op 2 na hoogste berg naar de hoogste berg van Madeira lopen. Dat beloofd adembenemende uitzichten!

Prijs vanaf: €1200,- p.p.

ACTIEF MADEIRA | 13 DAGEN

Madeira heeft zoveel moois te bieden, waarom geen combinatie maken van alles. Met deze reis hebben we de adrenaline gecombineerd met de rust en reinheid die de ongerepte natuur van Madeira brengt. Tijdens deze reis zal je adrenaline niveau opgekrikt worden maar kan je ook 2 Levada wandelingen uitzoeken om toch te kunnen genieten de adembenemende beelden die de flora en fauna te bieden heeft.

Prijs vanaf: €1425,- p.p.

Heb je een mooie reis ertussen zien staan die aan je wensen voldoet of wil je toch liever een reis zelf samen stellen? Klik dan op deze knop om direct bij het contact formulier terecht te komen.